Maatwerk

Elk collectiestuk is zelf gemaakt van a tot z. Het creatieve proces is dus volledig in eigen handen: van ontwerp- en patroontekenen tot de finale uitwerking. Dat geeft zowel mij als mijn klanten de vrijheid om tot een uniek ontwerp te komen dat perfect past.
  • Maatwerk : Kies je voor maatwerk, dan word je volledig opgemeten. Zo ben je zeker dat de jurk je absoluut als gegoten zit. Je kan het ontwerp ook in een confectiemaat laten maken. Dat is goedkoper dan maatwerk.
  • Stoffenkeuze : Ik werk het liefst met natuurlijke stoffen. De uiteindelijke keuze hangt uiteraard af van je persoonlijke voorkeur, de beschikbaarheid van stoffen, je budget… Als natuurlijke stoffen geen optie zijn, dan zoeken we samen naar alternatieven zoals bijvoorbeeld synthetische stoffen.
  • Afwerking : Bij een basisafwerking werk ik de rand van de naden altijd mooi af. Volledig op maat gemaakte ontwerpen hebben een complete voering voor maximaal draagcomfort. Hierdoor zie je aan de binnenkant ook geen enkele naad.
  • Een harmonieus huwelijk : Vul je bruids- en suitecollectie aan met bijpassende herenkleding of/en kledij voor bruidsmeisjes, groot en klein.